Skip to main content
WELCOME TO M TOWN.

WELCOME TO M TOWN.

WHERE TOO MUCH IS JUST RIGHT.

BMW M

M. De krachtigste letter ter wereld.

Al meer dan 30 jaar zijn de BMW M modellen onbetwist dé referentie in de wereld van sportwagens en topprestaties. Drie decennia van passie en toewijding ten dienste van precisie en excellentie op het vlak van automechanica. Alle modellen met het BMW M logo worden ontworpen door de afdeling BMW M GmbH en staan garant voor spitstechnologie en prestaties van het hoogste niveau.

Dit toppunt van rijplezier en vreugde delen we graag met u. Onze concessie is immers één van de 71 BMW locaties in België en Luxemburg die met het BMW Motorsport certificaat mogen uitpakken. Uiteraard garandeert dit certificaat ook professioneel advies en een service die helemaal op maat zijn van de geraffineerde technologie van de M producten. Onze medewerkers kregen in München een speciale BMW M opleiding zodat ze de verkoop en het onderhoud van deze uitzonderlijke wagens in goede banen kunnen leiden.

Ontdek alle M modellen
BMW M5

De BMW X5 M.

Unieke prestaties vereisen een opmerkelijke technologie. De nieuwe BMW X5M levert je het echte racing gevoel tijdens elke rit. Een spannende rijervaring in een premium omgeving zijn niet zo onverzoenbaar dan op het eerste zicht lijkt.In feite begint de nieuwe BMW X5M bij het onmogelijke.

De buitenkant heeft de typische atletische kenmerken van het BMW M-assortiment, terwijl het intelligente lichtgewicht ontwerp van de nieuwe BMW X5M de ultieme boost in rijdynamiek en efficiëntie levert. Het indrukwekkende resultaat: hogere flexibiliteit bij bochten, impressionante versnellingen en een krachtige rem. Eveneens is het interieur optimaal ontworpen om aan de eisen van de moderne bestuurder te voldoen.

Ontdek meer
BMW M8 Gran Coupé

De BMW M8 Competition Gran Coupé

De BMW M8 Competition Gran Coupé M is een uitzonderlijke sportwagen met vier deuren. Deze combineert de ingenieurskunst van BMW M met de exclusiviteit van de BMW luxeklasse – voor een eersteklas rijervaring met luxueuze flair. De BMW M8 Competition Gran Coupé met M xDrive staat voor uitstekende prestaties en pure high-performance-luxe.

Het design van de BMW M8 Competition Gran Coupé zet nieuwe maatstaven in het segment van de luxesportwagens en drukt opperste performance uit. Perfect op elkaar afgestemde M designelementen in Schwarz hochglänzend benadrukken het sportieve karakter van deze buitengewone wagen. In het interieur wordt de dynamische uitstraling van de BMW M8 Competition Gran Coupé voortgezet met exclusieve M specifieke details.

Ontdek meer

ONZE MEEST RECENTE BMW M MODELLEN.

THE M2

THE M2

DE BMW 2 REEKS COUPE M WAGENS.

Exclusief autosportgevoel dankzij overtuigende prestatiecijfers.

  • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 460 pk
  • Adaptieve M ophanging met actief M differentieel en achterwielaandrijving
  • Manuele versnellingsbak of M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic
  • 338 kW, 550 Nm, 0–100 km/u in 4,1 s (M Steptronic)
THE XM

THE XM

DE EERSTE BMW XM.

Exclusief, expressief, geëlektrificeerd: de nieuwe BMW XM combineert een indrukwekkende présence met de high performance van een BMW M en krachtige plug-in-hybridetechnologie van de nieuwste generatie. 

BMW XM*:
Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km:  1,6–1,5
CO₂-emissie gecombineerd WLTP in g/km (gecombineerd):  36–33

Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 30,1–28,9

 

*Voorlopige waarden.

THE M3

THE M3

De nieuwe BMW M3 Berline.

De BMW M3 Berline modellen combineren krachtige proporties en een opvallend vierdeurs 3-box-design met typische M sportiviteit. Het karaktervolle kwartet wordt aangevoerd door de BMW M3 Competition Berline met een indrukwekkend vermogen van 510 pk en een koppel van 650 Nm. Uitgerust met high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, optionele vierwielaandrijving M xDrive*, actief M differentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – in het dagelijkse gebruik en op het circuit. De BMW M3 Berline ontwikkelt een sportief vermogen van 480 pk en een koppel van 550 Nm. De combinatie van achterwielaandrijving en optimaal afgestemde manuele M 6-versnellingsbak zorgt voor een zeer dynamische rijstijl en maakt van de wagen een puristische volbloedatleet. Het modellengamma wordt afgerond door de BMW M340i xDrive en BMW M340d xDrive Berline: de krachtige sportberlines met een aantrekkelijk design overtuigen daarnaast met een bijzonder evenwichtige mix van sportiviteit, efficiëntie en comfortabele dagelijkse bruikbaarheid. *M xDrive is volgens planning vanaf de zomer 2021 beschikbaar.

THE M4

THE M4

De nieuwe BMW M4 Coupé.

De BMW M4 Coupé modellen bieden een fascinerende combinatie van esthetiek, karakter en typische M sportiviteit. Het trio wordt aangevoerd door de BMW M4 Competition Coupé met een indrukwekkend vermogen van 510 pk en een koppel van 650 Nm. Uitgerust met high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, optionele vierwielaandrijving M xDrive*, actief M differentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – in het dagelijkse gebruik en op het circuit. De BMW M4 Coupé ontwikkelt een sportief vermogen van 480 pk en een koppel van 550 Nm. De combinatie van achterwielaandrijving en optimaal afgestemde manuele M 6-versnellingsbak zorgt voor een zeer dynamische rijstijl en maakt van de wagen een puristische volbloedatleet. Het modellengamma wordt afgerond door de BMW M440i xDrive Coupé: de 374 pk sterke sportcoupé met een aantrekkelijk design overtuigt daarnaast met een bijzonder evenwichtige mix van sportiviteit, efficiëntie en comfortabele dagelijkse bruikbaarheid. *M xDrive is volgens planning vanaf de zomer 2021 beschikbaar.

Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top